>

Geste van Souvi van T&L

°30-06-2006   |   merrie   |   --   |   BWP

Upsilon vd Heffinck  Clinton  Corrado I 
Urte I 
Ovanna vd Heffinck  Darco 
Havanna vd Heffinck 
Souvenir vd Heffinck  Heartbreaker  Nimmerdor 
Bacarole 
Kinnette vd Heffinck  Pachat II 
Dinnette-F vd Heffinck 

Zij is de volle zus van Bentley van T&L.

Sportresultaten nakomelingen



Foto's


Palmares

2011: Lucy in the sky van T&L, v. Horion de Libersart.
2012: Ma Chérie van T&L, v. Horion de Libersart.
2013: Jumpin' Jack T&L Z, v. James vd Kornelishoeve
2014: Just dance T&L Z, v. James vd Kornelishoeve
2015: Penny Lane van T&L, v. Lavallino Ter Klomp




« ga terug

Responsive image