>

Gekeurd voor:  KWPN - Z
Dekgeld:200 + 800 bij dracht, excl btw
Sperma:vers,

Sperma bestellen

El Salvador

°01-01-2009   |   hengst   |   donker bruin   |   1m69   |   KWPN

Vigaro  Tangelo vd Zuuthoeve  Narcos II 
Olympia van de Krekebeke 
Kiaralda  Renville 
Aralda 
Antartica  Kojak  Pit I 
Roos 
Santa Caterina  Heartbreaker 
Cassini 

 

El Salvador is de algemeen kampioen springen van het verrichtingsonderzoek 2012 bij het KWPN. In 2017 werd hij eveneens voor studbook Zangersheide goedgekeurd.

El Salvador is een eerlijke, betrouwbare hengst met een goede instelling, veel techniek en vermogen op de sprong. Hij beschikt over een krachtige galop met balans en power.

Zijn vader, Vigaro, sprong zelf internationaal naar grote successen onder Gerco Schröder. Vigaro is een zoon van Tangelo van de Zuuthoeve, gerenommeerde hengst in de sport en fokkerij!

Zijn moeder Antartica is een uitzonderlijke fokmerrie die uit een bewezen moederlijn komt. Topmerries volgen elkaar op van Kojak, Heartbreaker, Cassini en dan de stam van de stempelhengst Burggraaf.

Glock's Zaranza, v. Karandasj, komt uit de grootmoeder van El Salvador en is een opvallend springpaard onder Gerco Schröder. Ze sprong al naar meerdere klasseringen op 1m60 niveau. Alle producten uit de moederstam hebben super springkwaliteiten en zeer goede modellen o.a: Fantartica ( Indoctro x Kojak x Heartbreaker) hoge scores op de merrie keuring, Hocus Pocus ( Ultimo x Kojak x Heartbreaker op 1m45 niveau), Ibiza ( Cardento x Kojak x Heartbreaker op 1m45 niveau).

El Salvador gaf al een aantal uitzonderlijke nakomelingen zoals onder andere Z-gekeurde hengst Elfra van Beek Z die op 1m50 niveau springt onder Gilles Thomas. Andere nakomelingen zijn de gekeurde hengst Invictus (1m45), Ipswich (1m45) en Ipsylon (1m45). 


Sportresultaten nakomelingenFoto's


Video's

El Salvador Zandhoven 2018
El Salvador Beervelde 2018
El Salvador Knokke 2018
El Salvador 1m35 Lanaken Z Tour 17
El Salvador Moorsele Feb 17
El Salvador first show Jan. '17
El Salvador YH Eindhoven 2016


« ga terug

Responsive image