>

Gekeurd voor:  Zangersheide
Dekgeld:200 + 550 bij dracht, excl btw
Sperma:vers,

Sperma bestellen

Cavaillon Verbindingshoeve Z

°01-01-2019   |   hengst   |   schimmel   |   1m68   |   Zangersheide

Chacfly ps  Chacco-Blue  Chambertin 
Contara 
Shentara  Sir shutterfly 
Centara 
Cayenne v/d verbindingshoeve z  Cardento  Capitol I 
B-estelle 
Cannes van T&L  Kannan gfe 
Welfe van de Heffinck 

Deze knappe verschijning stamt af van Chacfly PS x Cardento x Kannan. Hij werd goedgekeurd voor de dekdienst tijdens de voorjaarshengstenkeuring Zangersheide 2022.

Zijn vader Chacfly PS is de hengst die we kennen van onder het zadel van Eiken Sato. Hij stamt op zijn beurt af van de fel gegeerde Chacco Blue.

Het springtalent heeft Cavaillon van geen vreemden. Zijn moeder Cayenne is de halfzus van de 1m50 springende Julie vd Verbindingshoeve en de goedgekeurde hengst Calais Z. Grootmoeder Cannes van T&L is dan op haar beurt de halfzus van de 1m60 paarden Daedalus van T&L en Iso Lotto 111.

 Wat verder in de moederlijn vinden we springpaarden terug zoals Quel Homme van de Heffinck (1m60), Bentley van de Heffinck (1m50), Lanzarote de Muze (1m60), CP Aprilla (1m60) en Souvenir vd Heffinck (1m60).

Cavaillon vd Verbindingshoeve Z springt met veel souplesse, intelligentie en vermogen. Alsook beschikt hij over drie uitstekende gangen. 

Cavaillon is nog groen in het werk maar toonde in zijn eerste parcoursen van de hengstencompetitie uitdrukkelijk zijn voorzichtigheid op de sprong. 

 


Sportresultaten nakomelingenFoto's


Video's

Cavaillon hc manche 3 24
Cavaillon hengstencompetitie 2024 manche 1
Cavaillon Hengstenkeuring 2022


« ga terug

Responsive image