>

Succesvolle STX MASTERS (+ VIDEO)

25/08/2014
Beginnen bij het begin en dan moeten we zeker en vast het volledige organiserende comité van de STX Masters feliciteren. De eerste editie is onmiddellijk een schot in de roos. Entertainment en sport van de bovenste plank.


Ook voor onze stal werd het een interessant weekend op sportief vlak.

CSI**
De twee deelnemende paarden van Frédéric, Cheater (7j, v. Carabas) én Garkus (8j, v. Toulon) lieten beloftevolle rondes zien in de CSI**.

CSI*** Youngster tour
Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker x Fetiche Du Pas) werd onder Daniel Deusser (GER), 7e in de proef van de YOUNGSTER TOUR op vrijdag na een snelle foutloze omloop. In de finale op zaterdag sprong het duo eveneens foutloos maar net iets te langzaam waardoor ze gestraft werden met één tijdsstrafpunt.

Heliante van Spieveldhoek (Wandor x Lys de Darmen, 7j) sprong ook twee dagen schitterend foutloos in diezelfde Youngster Tour, onder Lorenzo De Luca (IT). 

De finale van de YOUNGSTER TOUR 7 & 8  yr old horses werd op zaterdag gewonnen door niemand minder dan Sergio Alvarez Moya (ESP) met Hending van de Bresser, 7 jarige ruin van Carabas van de Wateringhoeve.

CSI*** 1m50
In de hoofdproef op vrijdagavond werden Lorenzo de Luca en Elky van het Indihof (v. Toulon x Thunder vd Zuuthoeve) schitterend 4e na een snelle rit in de 1m50rubriek, waarin Marco Kutscher dankzij de winst aan de haal ging met een spiksplinternieuwe Land Rover. 


Enjoy Louis (v. Coriano x Kannan), referentie van stal T&L, werd 5e in de loodzware GP 1m55 onder het zadel van Harrie Smolders ,met 1 punt voor tijdsoverschrijding. 

GARKUS


CHEATER

HALIFAX

 Responsive image