>

Nationale presentatiedagen Hulsterlo

26/02/2019

Naar jaarlijkse gewoonte, reeds voor de 32e keer, organiseert BWP gewest Sint-Niklaas zijn nationale presentatiedagen.

Zaterdag 9 maart staat er vrijspringen op het programma in stal Hulsterlo. 2- en 3-jarige paarden ingeschreven bij BWP, SBS of Z zijn welkom. Alvorens de dag af te sluiten met de finale waarin de beste 3-jarigen het tegen elkaar opnemen, wordt de merrie van het jaar gehuldigd. Dit jaar valt deze eer te beurt aan Nanan van de Elshoeve, uit de fokkerij van Luc Van Meervenne.

Zondag 10 maart komen de dressuurpaarden aan bod. Alle paarden uit een stamboek aangesloten bij WBFSH kunnen deelnemen. De voormiddag is gevuld met de exterieurkeuring van jaarlingen, 2- en 3-jarigen aan de hand en in vrijheid. Over de middag kunnen de toeschouwers genieten van een interessante clinic van Robin Van Lierop. Het laatste deel van het programma bestaat uit een aanlegtest voor 4-jarigen. Dit is tevens een selectiemoment voor het BWP-kader. Ook kunnen de 4-jarige paarden door deelname aan deze aanlegtest een sportpredikaat bekomen.

Inschrijvingen voor deze 2 dagen staan open via ERS (galop.be) vanaf 10 februari. Meer info vindt u op de website van BWP Sint-Niklaas. Voor vragen of inlichtingen kan u altijd mailen naar bwpsintniklaas@hotmail.com.
Responsive image