>

Knokke hippique week 2 (+VIDEOS)

09/07/2018

We hebben er een succesvolle tour van twee weken op zitten in het zomerse Knokke.

Tijdens week 2 werd Frédéric vergezeld van zijn collega Jorik Vervoort!

Frédéric sprong foutloos naar een 17e plaats in de qualificatie 3* 1m45 met Just a Gamble, goed voor een plaatsje in de GP 1m55 op zaterdagavond. Een moeilijke GP zonder foutloze combinatie! Just a gamble sprong een fantastische omloop met een spijtige 4 strafpunten na een pechbalkje op hindernis 4. 

Dieu-Merci van T&L sprong zich afgelopen twee weken in de kijker en liep zijn eerste rankingproeven en GP's op 2 sterren niveau met succes!  De tweede week sprong hij alweer foutloos op dag 1 in 1m40 en op dag 2 in de LR 1m45 proef. 

Jorik bracht El Salvador voor de eerste maal uit op een internationale wedstrijd 2* niveau. Beloftevolle rondes met een foutloze 1m40 qualificatie en één foutje in de 1m45 LR proef! 

Jasmina van Dyckershof (9 jarige merrie van Toulon x Gratulant) sprong 3 dagen foutloos en klasseerde zich drie maal in 1m35 -1m40 rubrieken!

Ook voor Goodwill van de Coefering een sterk internationaal debuut. Deze 6 jarige ruin van Toulon x Quatar de Plape sprong 3 dagen foutloos en werd 2e in de finale van de 1* 1m20 na een snelle foutloze barrage!

 
Responsive image