>

Dieu-Merci van T&L wint 3* GP Beervelde! (VIDEOS)

05/08/2019 Bron foto: Chris Coessens / Els Rooms |

Frédéric & zijn 10-jarige hengst Dieu-Merci van T&L (Toulon x Corrado I) winnen de GP 3* van Flanders Horse Event Beervelde, na een pittige wedstrijd waarin hij als enige dubbel foutloos kon blijven! 

De GP van Beervelde winnen met een zelf gefokte dekhengst. Een prachtprestatie die een mooie beloning vormt voor al het harde werk van het volledige Team T&L! 

 

Op de derde plaats in deze GP zagen we ook nog een nakomeling van Tangelo van de Zuuthoeve! Easy boy onder Maxime Harmegnies. 

Op 5* niveau in Dinard (FRANCE) werd gisteren ook de Rolex GP gesprongen. Pénélope Leprévost sprong met haar Toulon nakomeling naar de 2e plaats (Vancouver de Lanlore), net voor Daniel Deusser met Tobago z van Tangelo van de Zuuthoeve, die 3e eindigden! 

 

 

Bovendien liep ook de 8-jarige hengst Lavallino Ter Klomp een uitstekende wedstrijd. Hij plaatste zich onder meer zaterdag 8e in de 1m40 rubriek! 

Dauphiné van T&L, de 10 jarige merrie van Toulon x Contender, sprong naar een 2e plaats in de 1m40 rubriek op donderdag en kreeg een pechfoutje in de 2* GP op zondag na een knappe ronde. 
Responsive image